söndag 19 augusti 2012

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris

Har bloggat om ett liknande recept tidigare, men då utan sparris. Sååå gott!


Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris

8-10 pers

250 g grovriven parmesan
1 burk löjrom (jag tog sikrom)
sparris

Citroncreme:
2 dl creme fracihe
riven skal av 1 citron
salt och nymalen svartpeppar

Stek sparrisen i smör, salta och peppra. Sätt ugnen på 175 grader. Riv osten och lägg i högar på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 5-8 minuter. Kolla så den inte bränns. Rör ihop citroncremen. Låt flarnen svalna och klicka på cremen. På med rom och sparris. Salta och peppra.


-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Men gud vad gott! Vilken smaskig liten sak! Bäst att jag springer och äter lunch nu! För det börjar vattnas i munnen av ditt recept! :)
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera