Har bloggat om ett liknande recept tidigare, men då utan sparris. Sååå gott!
Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris
8-10 pers
250 g grovriven parmesan
1 burk löjrom (jag tog sikrom)
sparris
Citroncreme:
2 dl creme fracihe
riven skal av 1 citron
salt och nymalen svartpeppar
Stek sparrisen i smör, salta och peppra. Sätt ugnen på 175 grader. Riv osten och lägg i högar på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 5-8 minuter. Kolla så den inte bränns. Rör ihop citroncremen. Låt flarnen svalna och klicka på cremen. På med rom och sparris. Salta och peppra.
-Mama Skogly ♥
Men gud vad gott! Vilken smaskig liten sak! Bäst att jag springer och äter lunch nu! För det börjar vattnas i munnen av ditt recept! :)
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram
//Lana