lördag 4 augusti 2012

Snabblagad smörgåstårta med rostbiff

Loves födelsedag firades med två olika smörgåstårtor. Den ena med rostbiff, den andra med tonfisk. Det är min svåger från Skåne som lärt mig äta rostbiff med remouladsås och rostad lök. Gudföräldrarna fick med sig en doggy bag hem.

Tips: Gör smörgåstårtan dagen före så blir den mycket saftigare.


Snabblagad smörgåstårta med rostbiff

1 förpackning hönökaka (4 halvor)
3 dl grädde
1 dl remouladsås
1 liten burk keso
200 g rökt skinka, fin hackat
2 salladslökar
salt
italiensk salladskrydda
6 skivor rostbiff, finhackat

Garnering:

rostbiff
apelsin
carambole
vindruvor
persilja
rostad lök

Vispa grädden och blanda ner resten av innehållet. Lägg två av brödhalvorna på en stor tallrik och bred hälften av röran på. På med två bröd till och toppa med resten av röran. Garnera.


-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Vilken smarrig smörgåstårta på hönökaka. Rostad lök till rostbiff är en hit!

    SvaraRadera