En god och enkel förrätt. Jag bytte ut pinjenötterna mot rostade solrosfrön istället. Och så kan jag förklara att Duetto är en ost med varvad gorgonzola och mascarpone. Supergod!
Bresaola med Duettodressing
4 portioner
ruccola
2 paket Bresaola eller Prosciutto di Parma
2 msk pinjenötter , rostade
Dueottodressing
1 msk Zeta vitvinsvinäger
3 msk Duetto
4-5 msk olivolja
salt
nymalen svartpeppar
Rör ihop alla ingredienser till Duettodressingen. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Lägg lite rucola på ett fat tillsammansmed bresaola.
Ringla över Duettodressingen.
Avsluta med rostade pinjenötter.
-Mama Skogly ♥
Fräscht, gott och lyxigt! Mums! :)
SvaraRaderaHa en toppen måndag!
Kram kram
//Lana
Tack detsamma!
Radera