Lördagens efterrätt, en krämig chokladmousse. Det blir lite kolisar med likören, men man kan ju göra mindre portioner om man är känslig.

Chokladmousse med cointreau
4 port
100 g mörk choklad
2 äggulor
0,5 dl kaffe
en skvätt cointreau
2,5 dl grädde
Smält chokladen över vattenbad och låt svalna. I med äggulorna en i taget och rör tills det blir en slät smet. Vispa grädden löst. Blanda i chokladen. I med kaffe och en skvätt likör. Häll upp i fina glas. Låt stelna i kylen några timmar. Servera med grädde och färska hallon.

-Mama Skogly ♥
Mums, en lyxig efterrätt!
SvaraRaderaVad gott det låter! Älskar kaffesmak i chokladefterrätter! :)
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kramar!
//Lana
Så gott med apelsinlikör till chokladsmaken, kaffet låter som ytterligare en kick för smaken!
SvaraRadera