Ikväll är det föräldramöte på jobbet så det blir en all nighter, så att säga. Så vi startar dagen med nåt sött.
Lördagens efterrätt, en krämig chokladmousse. Det blir lite kolisar med likören, men man kan ju göra mindre portioner om man är känslig.
Chokladmousse med cointreau
4 port
100 g mörk choklad
2 äggulor
0,5 dl kaffe
en skvätt cointreau
2,5 dl grädde
Smält chokladen över vattenbad och låt svalna. I med äggulorna en i taget och rör tills det blir en slät smet. Vispa grädden löst. Blanda i chokladen. I med kaffe och en skvätt likör. Häll upp i fina glas. Låt stelna i kylen några timmar. Servera med grädde och färska hallon.
-Mama Skogly ♥
Mums, en lyxig efterrätt!
SvaraRaderaVad gott det låter! Älskar kaffesmak i chokladefterrätter! :)
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kramar!
//Lana
Så gott med apelsinlikör till chokladsmaken, kaffet låter som ytterligare en kick för smaken!
SvaraRadera