onsdag 13 februari 2013

Restaurangmos

Har haft ett litet problem med överföring av bilder men fick hjälp av experten Ida.

Det här knepet har jag bloggat om förr, men det verkar som jag har ett gäng nya läsare, så vi tar det i repris. Vi har känningar inom matbranschen och har där fått tipset om hur (vissa av) restaurangerna tillagar sitt mos. Självklart är riktigt, hemmagjort mos en kackiljarrd gånger godare, men ni vet, ibland ska det gå fort, och då skadar ju inte lite knep att få pulvermoset att smaka lite godare. Perfekt till t ex tunnbrödsrullen i stugan eller husvagnen där matlagningsmöjligheterna är små.

Ni ser tydligt den fina persiljestjälken ovanpå moset som ger det där lilla extra, va?



Restaurangmos

pulvermos
vatten
mjölk
smör
Knorr Aromat

Gör moset enligt anvisningar, men byt ut hälften av vattnet mot mjölk. I med en klick smör och Aromat. Servera.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar