
Vitlöksbröd
1 långfranska
75-100 g rumsvarmt smör
3 stora vitlöksklyftor, rivna
hackad persilja
salt
Skär snitt med ca 2 cm mellanrum i brödet, skär inte helt genom utan lämna ca 1 cm i botten av brödet.
Rör samman smöret med vitlök och persilja, smaka av med salt.
Bred på av smöret på varje skiva, det ska vara ganska rejält med smör på.
Lägg brödet på bakplåtspapper på ugnsgallret och ställ in mitt i ugnen på ca 225 grader ca 10 minuter.


-Mama Skogly ♥
Jaa, det här är en favorit. Men jag har faktiskt inte ätit det på länge.
SvaraRaderaUndrar om man kan göra något liknande med lchf-bröd... ska grunda på det! :)
SvaraRaderaHa en fin kväll! Kramar!
//Lana
Låter som dina barn har en väldigt bra smak:)
SvaraRaderaHärligt att det gick hem!
Kramar