onsdag 13 mars 2013

Fiskgratäng med räk- och kräftost

En mumsig fiskgratäng som blev härligt krämig och smakrik. Servera med en gad sallad, gärna med avocado och t ex potatis/blomkålsmos.



Fiskgratäng med räk- och kräftost

4 port

1 torskblock
1 Kavli räk- och kräftost (200g)
1 burk creme fracihe
2 dl grädde
1 fiskbuljongtärning
chili flakes
citronsaft
dill
2 tomater
ost

Tina fisken lite så den går att skära i 2 cms-bitar. Lägg i botten av en form, salta och peppra, på med dill. Koka ihop räkosten med grädde, creme fracihe, citronsaft, chili flakes och buljongtärning. Slå över firren. PÅ med skivade tomater och ost. In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter. Servera med blomkålsmos/potatismos och en god sallad.



-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Mmm...så gott! :) Blev nu sugen på fisk!
    Ha en toppen dag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera