tisdag 5 mars 2013

Grillade kycklingvingar med guacamole

Tja, den här guacamolen slår ju inte min sweet chili guacamole, men den innehåller i alla fall mindre socker och var helt ok. Kycklingen blev najs. Och snabbt gick det. Idag lämnar vi Valliden och husvagnen. Åker hem för att rätta elevarbeten, skriva omdömen och städa...



Grillade kycklingvingar med guacamole

ett gäng kycklingvingar
Knorrs kycklingkrydda
rapsolja
peppar
soja

Tina kyllingen. Blanda ihop resten och pensla in vingarna. In i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter, tills kycklingen är genomstekt.

avocado
chili
citron
vitlök
koriander, färsk
en klick creme fraiche

Mixa rubbet i matberedaren och klicka upp i skål.





-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Mums, vad gott! Jag älskar ugnstekta kycklingdelar! Har faktiskt också lagat kyckling i ugnen idag, fast kycklinglår! :)
    Ha en fortsatt fin dag!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera