Grillade örtbröd med tomat & mozzarella
8 portioner
1 kruka kruspersilja
2 krukor basilika
2 st vitlöksklyftor
3 msk olivolja
2 msk vatten
2 st mozzarellaostar, (á 125 g)
4 st tomater
8 skivor vitt surdegsbröd
1.Plocka bladen från persiljan och 1 kruka basilika. Skala vitlöken, krossa den med knivskaftet. Mixa persilja, basilika, vitlök, olja och vatten i en blender eller med en stavmixer.
2. Skiva mozzarellan och tomaterna.
3. Halvera bröden och bre på örtoljan. Grilla bröden snabbt, ca 1 minut per sida.
4. Toppa de grillade örtbröden med mozzarella, tomat och basilikablad.
(ett recept från Lagalätt)
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott! Ha en fin dag.
SvaraRaderaTack, du med!
RaderaLåter jättegott!
SvaraRaderaMåste testas! :)
Ha en fin dag!
Kram kram
//Lana
Det tycker jag. Kram!
Radera