Jordgubbsglass med riven choklad
ca 8 port
6 dl grädde
1 burk kondenserad mjölk
300 g jordgubbar
100 g mjölkchoklad
saften från 1 lime
Blanda grädden med mjölken och vispa tills den tjocknar. Mixa gubbarna och kicka ner dem i smeten. Pressa i limesaft och riv ner choklad. Rör om och häll i plastad form. Låt stå i frysen i minst 6 timmar. Ta ut en stund innan servering. Dekorera med gubbar och lite annat krafs.
-Mama Skogly ♥
Det här är det bästa receptet på hemmagjord glass! Brukar också göra den då och då! Så smidigt med kondenserad mjölk! :)
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Ja, visst är det smidigt! Kram!
RaderaJösses va snyggt du dekorerat den! Måste komma ihåg det o testa själv. Glass på kondenserad mjölk är helt enkelt fantastiskt. :)
SvaraRadera/Trollmamma