torsdag 22 augusti 2013

Avokado- och laxklyftor med wasabi- och romkräm

Fredag idag och ledig. Nja, ledig och ledig... Tvättmaskinen rullar och kläder sorteras. Ska försöka hinna se Broadchurch på tv4 play mellan varven. Ikväll ska vi grilla och vara lediga. Grillsäsongen är långt ifrån över. Happy Friday, kamrater!

Jaha. Det här blev ju inte dåligt, om jag säger så. Myntan till blev pricken över i.



Avokado- och laxklyftor med wasabi- och romkräm

1 st
0,5 avokado
wasabi
1 msk philadelphiaost
1 msk stenbitsrom
rökt eller gravad lax
mynta

Blanda wasabi med rom och philadelphiaost. Skär laxen i tunna skivor och bred på wasabiröran. Skär avokadon i 4 klyftor. Linda laxen runtom och toppa med mynta. Servera med japans soja och ät med pinnar.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Mmm...gott och fräscht! Bara favvosmaker! :)
    Ha en toppen lördag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera