Ha en god tisdag (som känns som måndag), kamrater!
Den här svängde Anette ihop efter en surströmmingskiva där det blev lite rester. Riktigt god blev den. Den ska vi göra fler gånger. Gott till grillat eller på buffén.
Krämig potatissallad med riven ost
kokt potatis
creme fracihe
lök
dill
riven ost
italiensk salladskrydda
tomat
olivolja
salt
svart- och vitpeppar
Blanda creme fracihen med riven ost, dill, hackad lök, salladskrydda, olja, salt och peppar. Skär tomaten i mindre bitar. Skär potatisen i bitar. Vänd ner potatisen och tomaten.
-Mama Skogly ♥
Gott det låter!
SvaraRadera:D
RaderaRoligt att få träffa eleverna! Vi träffar de v.36 på kulturskolan! :)
SvaraRaderaSalladen låter smaskens! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Jo, nu är vi i full gång! Kram!
Radera