tisdag 6 augusti 2013

Renskavswrap med rostade rotfrukter och fetaostsås

Diaboliskt gott. Ragadish! Synd med lite för mörka bilder, men det blev en sen middag och det har börjat bli mörkt här i norr om kvällarna. Speciellt när det är dåligt väder...



Renskavswrap med rostade rotfrukter och fetaostsås

2 st

2 mjuka tunnbröd

3 stora potatisar
0,5 rödlök
1 palsternacka
salt och peppar
olja

renskav
smör
salt och peppar

fetaost
creme fracihe
vitlök
salt och peppar

isbergssallad
tomat
gurka

Dela potatisen och palsternackan i 4 bitar. Dela rödlöken i 3 delar. Läg på plåt, på med olja, salt och peppar. In i ugnen en dryg halvtimme. Stek skaven i smör, salta och peppra.
Mosa ihop fetaost med creme fracihe, i med riven vitlök, smaka av med salt och peppar. När rotfrukterna är klara, lägg i mitten på brödet. På med skav, sås, isbergssallad, tomat och gurka. Rulla ihop i folie och njuuut!



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar