Fläskfilé i dragonsås
4 port
600 g fläskfilé
herbamare (örtsalt)
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
0,75 dl vitt vin
1,5 grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 dl creme fracihe
2 tsk dragon
peppar
Putsa köttet och skär i mindre bitar. Fräs i smör och pudra över örtsalt och peppar. Lägg åt sidan.
Fräs purjon och vitlöken och i med köttet. På med vinet och låt puttra en stund.
På med resten av ingredienserna och koka ihop.
Servera med valfritt tillbehör och en god sallad.
-Mama Skogly ♥
Taget! :)
SvaraRadera:D
RaderaLåter jättegott! Dragon är smaskens med fläskkött! :)
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram
//Lana
Tack! Du med!
RaderaI kväll bjöd jag familjen på fläskfilé i dragonsås och jag ska hälsa från dem att det var det godaste de ätit på länge :) och även här slickades faten ;)
SvaraRaderaEtt recept som verkligen är värt att dela med sig av och sprida vidare. Trevlig helg!
Tack, vad glad jag blir!
Radera