tisdag 1 oktober 2013

Pasta med kräftstjärtar och skinka

Nu har jag överlevt veckans mest uppbokade dagar. Ikväll ska jag slicka mina sår, filura på helgmaten och förbereda lite blogginlägg eftersom många recept ligger på hög.

Veckans tips på fredags mys. Det här blev riktigt, riktigt gott. Testa vettja!



Pasta med kräftstjärtar och skinka

1 port

2 skivor skinka
1 vitlök
smör
vetemjöl
0,25 dl vatten
0,25 grönsaksbuljongtärning
0,75 dl grädde
persilja
en klick sambal
ett gäng kräftstjärtar
parmesanost
1 portion färsk pasta

Klipp skinkan i mindre bitar. Fräs i smör tillsammans med riven vitlök. Pudra över mjöl och slå på grädde, vatten och buljongtärning. I med persilja och sambal. Dra från värmen och vänd ner kräftstjärtarna. Låt dem bli varma och servera på dirren med färsk pasta och riv parmesan över. Mums!



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du överlevde dessa dagar! :)
    Vad got det låter! Mums!
    ha en toppen dag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera