tisdag 29 oktober 2013

Potatissnurror

Ett himla gott tillbehör till kött.




Potatissnurror


ca 10-12 st

2 smördegsplattor
5 kokta kalla potatisar
0,5 Creme bonjour grekisk vitlök
fryst persilja
2 msk tomatpuré
1 påse västerbottensost 150g
ägg till pensling

Kavla ut plattorna något. Bred på vitlöksost och sedan tomatpuré, men lämna ca 2-3 cm överst. Pressa potatisen och lägg ovanpå. På med persilja och västerbottensost. Pensla den orörda kanten med ägg och rulla försiktigt ihop. Pensla ägg runtom. Skär i ca 3 centimetersbitar och lägg på bakplåtspapper. På med lite extra ost. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.









-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det skall jag nog testa till helgen de där snurrorna. Tyckte de såg himla goda ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du tycker de blir goda om du testar dem.

      Radera