Ett himla gott tillbehör till kött.
Potatissnurror
ca 10-12 st
2 smördegsplattor
5 kokta kalla potatisar
0,5 Creme bonjour grekisk vitlök
fryst persilja
2 msk tomatpuré
1 påse västerbottensost 150g
ägg till pensling
Kavla ut plattorna något. Bred på vitlöksost och sedan tomatpuré, men lämna ca 2-3 cm överst. Pressa potatisen och lägg ovanpå. På med persilja och västerbottensost. Pensla den orörda kanten med ägg och rulla försiktigt ihop. Pensla ägg runtom. Skär i ca 3 centimetersbitar och lägg på bakplåtspapper. På med lite extra ost. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
-Mama Skogly ♥
Det skall jag nog testa till helgen de där snurrorna. Tyckte de såg himla goda ut!
SvaraRaderaHoppas du tycker de blir goda om du testar dem.
Radera