Varma mackor med kyckling- och champinjonstuvning
4 st
Kycklingröra:
5 champinjoner
2 kycklingklubbor, grillade
1/3 Creme bonjour grekisk vitlök (ost)
pommeskrydda
1 dl grädde
mjöl
1/4 grönsaksbuljongtärning
4 franskbröd
tomat
ost
Ansa kycklingen och klipp i bitar. Hacka svampen och stek den mjuk i smör. På med pommeskrydda. Pudra över lite mjöl. Slå över grädden, i med osten och kycklingen. Smula i buljongen och låt puttra ihop. Låt svalna lite.
Bred lite smör på brödet, på med stuvningen. PÅ med tomatskivor och ost. In i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter.
-Mama Skogly ♥
Den skulle jag med vilja se :-)
SvaraRaderaJa, den var jätterolig. Helt klart min sorts humor! ;)
Radera