Något för dig Öhman. Tips, tips!
Zucchinifritters
4 portioner
600 g zucchini
200 g riven parmesanost , ca 5 dl
1 hackad röd chili
3 hackade salladslök
2 ägg
1 dl panko ströbröd
2 dl vetemjöl
2 tsk oregano
1 tsk salt
1 dl olivolja till stekning
Riv zucchinin grovt. Sprid ut det rivna på en plåt och salta lätt.
Låt stå några min och krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
Blanda zucchini med resten av ingredienserna, utom oljan. Värm en stekpanna med olja, klicka ut 12 biffar och stek dem 3–4 min per sida.
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott! Aldrig fel med zuchinni och dessutom att blanda i parmesan...smaskens!
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Tack Lana! Du med!
RaderaSå gott! Zucchini och parmesan är en god kombo.
SvaraRaderaYou bet ya! :D
Radera