Det här blev jättegott! Vevade ihop det på cirkus en kvart, och solroskärnorna var pricken över i. Mums!
Kycklinggryta med vitkål och curry
2 port
2 grillade kycklingklubbor
150 g vitkål
4 stora champinjoner
curry
chili flakes
salt och peppar
3 msk solrosfrön
1 vitlöksklyfta
1 dl grädde
Hacka svampen och strimla vitkålen. Stek i smör. Ansa under tiden den grillade kycklingen och skär i lagom stora bitar.
I med kycklingen och pudra över curry och chili flakes. PÅ med salt och peppar. Fräs en stund. I med riven vitlök och solroskärnor. Fräs en stund till. På med grädden och puttra ihop. Servera på dirren!
-Mama Skogly ♥
Sånt gillar jag... enkelt och gott! Perfekt! Mina smaker också. :-)
SvaraRaderaJa, enkla och snabba recept kan man ju inte få nog av... ;)
Radera