
Ansjovisfyllda tomater
"Att serveras som förrätt eller som tillbehör till en huvudrätt bestående av fisk."
4 port
75 gram ströbröd (vi tog panko)
1 dl gröna oliver med paprika
1 st vitlöksklyfta
1 burk ansjovis, samt spadet
4 halverade stora bifftomater
2 stora, kokta potatisar
1 dl västerbottensost
svartpeppar
Koka potatisen och låt kallna. Värm ugnen till 200°. Dela tomterna. Gräv ut mellanväggarna och kärnorna och kasta det.
Blanda ihop ansjovishacket med spadet, vitlöken, oliverna, potatisen i kuber, osten, ströbrödet och fyll tomaterna med röran.
Ställ tomaterna på ett ugnsfast fat. Peppra överst. Låt stå i ugnen 20-25 minuter.


-Mama Skogly ♥
Åh det lät riktigt gott, skall testa den utan ansjovis för det verkar lika gott det!
SvaraRaderaDet blir säkert också gott.
Radera