måndag 6 januari 2014

Tostada med makrillröra

När Peter kom på besök hade han bland annat med sig vitlöksmarinerad, rökt makrill. Det gjorde vi en god röra på. Mycket gott!

Tostada med makrillröra

ca 4 port

1 mjukt tortillabröd
en skvätt rapsolja

Häll en skvätt olja i teflonpanna. Lägg i brödet och stek på bägge sidor tills brödet blivit krispigt. Akta så det inte bränns.

Röran:

1,5 dl creme fracihe
1/4 rödlök, finhackad
0,5 liten burk sikrom
1 vitlöksmarinerad, rökt makrill
skal från 1 citron
peppar och flingsalt
chili flakes

Blanda ingredienserna.

Till servering:
gurka, dill och resten av romburken

Dela brödet i 4 bitar, lägg på röran och toppa med gurka, dill och rom.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar