
Bärmousse i chokladskålar
Mängd: 4 portioner
200 g mörk blockchoklad
2 dl blåbär/hallon
3 msk florsocker
4 dl vispgrädde
Chokladskålar:
Smält blockchoklad. Pensla insidan av muffinsformar med en brödpensel. Låt det stelna och pensla en omgång till. Färdiga chokladskålar kan man också köpa i välsorterade affärer.
Bärmousse:
Värm bären i en kastrull med sockret. Mixa bären. Låt det kallna. Vispa grädden. Blanda ihop grädden och bären. Fyll chokladskålarna och ställ i kylen minst 15 minuter.
(recept från Guldkorn)
-Mama Skogly ♥
Vad gott det låter! Sådan har jag faktiskt en gång för längesedan! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Kram!
RaderaYummy, läckert!
SvaraRadera:)
Radera