
Nakna pojkar
2-3 barnportioner
1 ägg
1 dl mjölk
2,5 dl mjöl
1 tsk salt
1 liter vatten + 0,5 köttbuljongtärning
Vispa upp ägget och häll i mjölken. Blanda ner salt och börja med 2 dl av mjölet och se hur det blir. Det ska vara som en kladdig bulldeg. Klicka ner matskedsstora klickar i kokande vatten med buljongtärning. När de flyter upp är de klara, se bara till att de inte fastnat i botten. Servera på dirren med sirap och smör.

-Mama Skogly ♥
Det här var ett roligt namn på rätten! :)
SvaraRaderaGod fotsättning på det Nya Året!
Kramar!
//Lana
Tack detsamma. Kram!
RaderaHaha, vilket roligt namn på rätten :) Ha en skön helg, kram!
SvaraRaderaDu med. Kram!
RaderaÅh, smarrigt :-) Trevlig fredag!
SvaraRaderaTack detsamma!
Radera