lördag 22 mars 2014

LCHF langos

Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos. Hur gott som helst, krispigt, enkelt och mättande. Ni som inte äter low carb, kan gott testa dessa ändå, för de var så jäkla goda! Win, win!



LCHF langos

4 små eller två stora

2 ägg
2 msk majonnäs (jag tog Hellman´s)
2 dl riven västerbottensost eller valfri ost

Blanda och klicka upp på plåt. In i ugnen på 250 grader i ca 8-10 minuter. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar.



-Mama Skogly ♥

9 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det är osten som gör det. Prova att strö lite riven ost över innan du stoppar in dem.

      Radera
  2. Underbart goda!!! Och så enkelt att svänga ihop. Tack för receptet.

    SvaraRadera
  3. Fan vad jag älskar dig, tusen tack för detta recept, gjorde "min resa" mycket enklare med något riktigt gott att smaska på :D

    SvaraRadera
  4. mina smakde tyvärr mest ägg, som en omellett. Kan jag ha tagit för lite majonäs eller? :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt att höra. Prova med mer västerbottensost kanske!

      Radera