måndag 22 september 2014

Italiensk kycklinggryta

Den här blev inte dum, må jag då säga. Den gick snabbt att göra och är lika enkel som god. Win-win! Vill man kan man servera pasta till.



Italiensk kycklinggryta

2 port

1 kycklingfilé
0,5 squash
0,5 rödlök
0,5 tomat
1 burk skivade champinjoner 185/115g
0,25 dl vitt vin
1,5 dl grädde
5 soltorkade tomater
3 inlagda vitlöksklyftor
några droppar soja
persilja
parmesanost

Strimla köttet och fräs i smör. På med salt och peppar. Lägg åt sidan. Hacka lök och tomat, skär squashen i kuber. Fräs i smör. I med svampen och kycklingen.
Slå över vinet och låt koka in. I med grädde, strimlade soltorkade tomater och hackade inlagda vitlöksklyftor. I med några droppar soja Låt puttra 10 minuter.
Dra stekpannan åt sidan och i med riven parmesanost och hackad persilja. Servera. Vill man kan man servera pasta till.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar