måndag 8 september 2014

Karl Johansås

Vaknade av en FRUKTANSVÄRD mardröm. Känner att det kommer att hänga över mig hela dagen. Inge bra. :(

Egenplockade svampar hamnade i sällskap av god sås till oxfilé, ugnsrostad potatis och palsternackspuré. Mmmm. Receptet på purén kommer.



Karl Johansås

1 salladslök
2 dl förvälld svamp
1 dl grädde
0,5 grönsaksbuljongtärning
salt och peppar
1 msk riven parmesan

Hacka löken och fräs. I med allt utom osten och låt puttra ihop.
Mixa i mixer och slå upp igen. Krydda med parmesan och servera.

-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Undrar varför jag blev förvånad över att hitta det här tipset hos dig!?
    Satt som en smäck, vi har massor av torkad Karl-Johan hemma. Vi övervägde nästan att slänga allt för de vi talat med säger att det är en otäck matsvamp. Själva har vi aldrig testat. Men nu har jag ett bra recept så det får bli till helgen!

    Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så roligt att hra! Hoppas du tycker det blir gott! Kram!

      Radera