Anette och jag har just ätit en middag bestående av 5 förrätter. Mycket gott, kan jag tala om. Vi är mätta och belåtna. Jag överöser er med tips på förrätter till nyårs kommande dagar.
Vi fortsätter med tips till nyårs! Fruktansvärt goda små tilltugg. Receptet har jag hittat hos Matdelikat.
Västerbottenskrustader med rom eller renstek
24 st
24 krustader
1 dl creme fracihe
1 ägg
2 dl västerbottensost
salt och peppar
Topping:
rödlök, rom, dill
eller
renstek, rödlök, dill
Blanda ihop allt till röran och klicka i krustaderna. In i ugnen på 200 grader i 5-10 minuter. Ta ut och toppa med garneringen. Ät och njut på dirren.
-Mama Skogly ♥
Perfekt till nyårsbordet! Mums!
SvaraRaderaKram!
//Lana
Kul att du är tillbaka, Lana!
Radera