måndag 23 mars 2015

Green kitchen stories broccolisallad

Det var någon på Godamiddan som pratade om den här salladen. Den lät både god och nyttig, så jag testade den. Och den var supergod! Receptet är från boken Green kitchen stories, men jag hittade det hos Trattoria. Det ska egentligen vara russin i, men jag gillar inte det, så jag hade i en skvätt flytande honung istället.


Green kitchen stories broccolisallad

4 port

2 färska broccolihuvuden
1 liten rödlök
kärnorna från 1 granatäpple
1 1/2 dl rostade solrosfrön
2 1/2 dl naturell yoghurt
ca 1 msk flytande honung
1/2 tsk havssalt
nymald svartpeppar

Skär broccolin i mindre bitar, skär rödlöken i tunna skivor och blanda ner granatäpplekärnor och solrosfrön. Tillsätt yoghurt och honung. Salta och peppra.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar