tisdag 8 september 2015

Kantarellröra med cashewnötter

Ååååh. Nu har jag fått sova bättre i flera nätter och det känns sååå mycket bättre. Tack och lov! Nu gäller det bara att ducka för förkylningen som flera i personalen och elevskaran fått. Vik hädan förkylning! Vik hädan!

En supermumsig röra till kräftskivan, eller att bre på ett gott bröd, eller crostini eller på ett kex, eller... :)


Kantarellröra med cashewnötter

200 g kantareller
1 msk smör
1 krm salt
1 krm strösocker
0,5 krm svartpeppar
1 dl cashewnötter
1,5 dl riven parmesanost
0,25 dl rapsolja
lite persilja

Skär svampen i mindre bitar och fräs tills vätskan farit bort. I med en klick smör. Krydda med salt, socker och peppar.
Låt den fräsa och få lite färg, i ca 10 minuter.
Mixa svampen i matberedare tillsammans med nötter och riven parmesan.
Mixa ner olja och smaka av med salt och peppar.
Klipp ner lite persilja och ställ kallt en timme innan servering, så smakerna får mogna.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det där lät väldigt gott! Sömn är nog väldigt viktigt, glad att du kunnat sova bättre.

    SvaraRadera