söndag 6 september 2015

Varm kronärtskocksdipp

Favorit i repris. Hade förberett den här till husvagnstrippen och så värmde vi den över grillen och bredde på crostini. Löjligt gott!

Ha en fin måndag, kamrater!


Varm kronärtskocksdipp

1 burk kronärtskockor (ca 400 g)
2 dl creme fraiche
2,5 dl parmesan + 1,5 dl ovanpå
1 vitlöksklyfta
2 msk persilja, fryst
salt och peppar
tabasco

Hacka kronärtskockorna och blanda allt. Toppa med riven parmesan. In i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Åh! Tack för påminnelsen! Jag gjorde denna i somras från ditt recept och det är sååå gott!
    Får bli till helgen igen!

    Nu blev jag ju hungrig..redan...igen... =)
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, snälla du för de fina orden. Ha en riktigt fin dag du med!

      Radera