torsdag 10 mars 2016

Lövbiffsrullar

Den här går hem hos alla i familjen och är jättegod. Enkel att göra också.


Lövbiffsrullar

4 port

500 g lövbiff
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
1 msk chilisås
1 riven vitlöksklyfta
1 liter vatten
2 köttbuljongtärningar
2 dl creme fracihe

Till servering:
orientbröd/libabröd
ost
tomat
isbergssallad
gurka
rödlök
röd kebabsås
vit kebabsås

Strimla köttet och fräs i smör. I med allt till röran UTOM creme fracihen. Låt puttra på ganska hög värme i ca 1 timme. Håll koll så inte all vätska kokar bort. När lite av vätskan återstår, i med creme fracihen.
Lägg lite ost på brödet och värm brödet i mikron. På med röran och övriga grönsaker och såser. Rulla ihop och njut!

I början av koktiden:


Efter en timme:


När creme fraichen har åkt i:




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Mycket bra idé att använda lövbiff till Kebab! Ska definitivt provas!

    SvaraRadera