torsdag 29 juni 2017

Tonfisksallad och en massa smarrigt fika hos Erica

Jag var bjuden på lunch hos min bloggkompis Erica idag och det ska man ju veta, att när man åker till Erica, så ska man helst ha fastat två dagar så man rymmer mycket. För där var det uppdukat kan jag tala om för er. Jag kommer att vara mätt i flera dagar. Först åt vi tonfisksallad. Hon hade dukat upp så att man fick välja själv vad man ville plocka ur. Jag fick ett glas rabarberdricka och en diaboliskt skön stol att sitta i. Relaxation mode on. Supermysigt. Har hört mig för och hoppas att två ska införskaffas till vår inglasade altan.

Sen bjöds det på pannacotta med jordgubbsgelé, smörstekt minisockerkaka med rabarbersås och till sist kaffe och en snygg kaka. Raaaap!

Tusen tack Erica! Och tack för allt i goodie-bagen jag fick med mig. Recept från några av godsakerna har jag fått tillåtelse att dela med mig till er av. Så det kommer. Annars tar ni er bums ett besök hos Ericas meny. Länk finns här till höger i menyn.
-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

 1. Tyvärr tar man sig ej till länkarna om man läser bloggen via mobilen. Men hittade hennes blogg genom att googla: http://ericasmeny.blogg.se :) All mat och fika såg jättegott ut! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag läser med min mobil så kan man scrolla ner till botten. Där kan man välja "Visa webbversion". Då funkar länkarna! Ha en fin dag!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja hon är en riktig "keeper" den där Erica!

   Radera