lördag 1 juli 2017

Avokadowrap med lax och färskostwasabi

Det här receptet var med i senaste Buffé och jag tyckte det lät supersmarrigt. Jag använde grillad lax istället eftersom vi hade rester. Stillade sushibegäret för en stund.


Avokadowrap med lax och färskostwasabi

4 stora tortillabröd
2 mogna avokador
1 msk färskpressad citronjuice
200 g färskost (av cream cheesetyp)
3 tsk wasabipasta
1/2 msk japansk soja
4 romansalladsblad
200 g kallrökt lax i skivor
2 dl hackad koriander
1 msk rostade sesamfrön

1. Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur köttet och skär i skivor. Blanda med citronjuicen.

2. Blanda färskost, wasabi och soja.

3. Fördela salladsblad, färskost, lax, avokado, koriander och sesamfrön på bröden.

4. Vik ihop till wraps och förvara i kylen till servering.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar