Vildris är ju grymt gott så har ni inte testat det så tycker jag att ni ska göra det. Även suuupergott till grillad fisk med vingräddsås. Här serverades det i enkel tappning tillsammans med ugnsbakad lax och en köpt hollandaise. Alla i familjen åt med god aptit utom stackars Max som inte tål lax. Middag klar på ca 30 minuter.
Lax i ugn med vildris och hollandaise
4 port
4 laxfiléer
örtsalt
svartpeppar
vildris
färdig hollandaisesås
broccoli
1. Koka vildriset enligt anvisningar.
2. Krydda de tinade filéerna med örtsalt och peppar på bägge sidor. Lägg i ugnsfast form och in i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.
3. Ansa broccolin och koka snabbt. Slå av vattnet och låt ånga av.
4. Slå vattnet av vildriset och lägg upp allt på fat.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar