måndag 21 augusti 2017

Lax i ugn med vildris och hollandaise

Vildris är ju grymt gott så har ni inte testat det så tycker jag att ni ska göra det. Även suuupergott till grillad fisk med vingräddsås. Här serverades det i enkel tappning tillsammans med ugnsbakad lax och en köpt hollandaise. Alla i familjen åt med god aptit utom stackars Max som inte tål lax. Middag klar på ca 30 minuter.


Lax i ugn med vildris och hollandaise

4 port

4 laxfiléer
örtsalt
svartpeppar
vildris
färdig hollandaisesås
broccoli

1. Koka vildriset enligt anvisningar.

2. Krydda de tinade filéerna med örtsalt och peppar på bägge sidor. Lägg i ugnsfast form och in i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.

3. Ansa broccolin och koka snabbt. Slå av vattnet och låt ånga av.

4. Slå vattnet av vildriset och lägg upp allt på fat.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar