måndag 18 september 2017

Tonfiskwrap

Lite wraps till lunch och några avsnitt av American horror story säsong 4. I samarbete med Cecilia Deger(fjun)man. Ha en god tisdag! Ikväll ser vi "It" på bio. Gulp!


Tonfiskwrap

185/140g tonfisk i vatten
1dl creme fraiche
1 bit purjolök
italiensk salladskrydda
svartpeppar

Till servering:
mjukt tunnbröd
sallad
tomat
gurka

1. Gör tonfiskröran genom att slå av allt vatten från tonfisken. Pressa ur så allt vatten försvinner. Blanda med creme fracihe, hacka purjo, italiensk salladskrydda och peppar.

2. Lägg ninjaplast på en tallrik och på med brödet. Lägg på sallad, klicka över röra och på med tomat och gurka.

3. Vik ihop, slå in i ninjaplast och mumsa!





-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Mums! Du får gärna berätta hur filmen var.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Filmen var riktigt bra. Den gav mig inga mardrömmar men dock massor av chockinslag.

      Radera