onsdag 27 december 2017

Parmarullar med citroncrème

Men hur goda blev inte dessa rullar då? Superenkla att göra och superenkla att äta. Och så ett bubbeltips längre ner.

Recept från Lottzys matblogg.


Parmarullar med citroncrème

12 skivor serranoskinka
1,5 dl crème fraiche
1/4 dl mascarponeost
1 citron, skalet
timjan och svartpeppar till servering

1. Blanda crème fraiche, mascarpone och finrivet citronskal. Ställ i kylen en liten stund.

2. Bred ut crèmen på parmaskivorna, rulla ihop och låt stå i kylskåpet tills det är dags för servering.

3. Klipp över timjan och vrid några varv med pepparkvarnen.


Astoria Nr 76463
Valdobbiadene Prosecco Superiore , 2016
Italien, Venetien , Prosecco , Valdobbiadene
120:-, Flaska , 750 ml

Fruktig, ungdomlig smak med liten sötma, inslag av päron, kiwi och citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar