onsdag 26 september 2018

Västerbottenstoast med lövbiff och bearnaisesås

Så blev det torsdag. En väldigt blåsig torsdag. Vi åker till Lycksele i afton, till Lycksele för stugsista och marknad. Det är en av årets höjdpunkter som alla i familjen ser fram emot. Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Som den enda svampälskaren i familjen så fick jag behålla min jägarsmörgås för mig själv. De andra åt en liknande men med beasås istället. Här kommer receptet!


Västerbottenstoast med lövbiff och bearnaisesås

grekiskt lantbröd
persiljevitlökssmör
västerbottensost
lövbiff
salt och peppar
bearnaisesås
tomat
sparris

1. Skär brödet i skivor. Bred på persiljevitlökssmör och på med riven västerbottensost. Skjuts in i ugnen i 225 grader i 10 minuter.

2. Stek lövbiffen hastigt på bägge sidor, salta och peppra.

3. Servera toasten med bearnaisesås, tomatskivor och stekt sparris.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Ser väldigt gott ut och bearnaisesås är ju bara för gott! Ha det så roligt på marknaden.

    SvaraRadera