Godmorgon måndag! Eleverna är lediga i veckan och vi har k-dagar. Känns ganska chill faktiskt. Jag behövde en liten brak känner jag. Hoppas ni får en riktigt fin måndag!
Anette bjöd på belgiska glutenfria våfflor till frukost när vi var i Lycksele.
Belgiska våfflor, glutenfria
ca 20 st
2 ägg
125 g smör, smält
2 1/2 dl mjölk
2 dl vatten
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3/4 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
5 dl mjölmix, glutenfri
Tillbehör:
vispgrädde
frukt
1. Blanda ägg, smör, mjölk och vatten.
2. Rör samman bakpulver, salt, socker, vaniljsocker och mjölmix. Vänd ner i äggsmeten.
3. Pensla våffeljärnet med smör mellan gräddningarna.
4. Vispa grädden och servera med frukt.
-Mama Skogly ♥
Så gott med våfflor!
SvaraRaderaStabil start på dagen liksom.
Radera