lördag 5 januari 2019

Rensakvstoast med gruyere serverad med sötpotatispommes och aioli

Jag såg nån på Instagram som hade lagt upp detta så jag gjorde en egen variant. Tyvärr kommer jag inte ihåg vem det var... Satt som en smäck kan jag tala om. Som. En. Smäck.


Rensakvstoast med gruyere serverad med sötpotatispommes och aioli

franskbröd
renskav
smör att steka i
gruyere
herrgårdsost

Till servering:
sötpotatispommes
aioli

1. Stek renskav i smör, salta och peppra.

2. Lägg några skivor herrgårdsost på ett franskbröd. På med renskav, toppa med gruyereost och på med franskbröd som lock.

3. Gör mackan klar i ett smörgåsjärn eller våffeljärn.

4. Servera med sötpotatispommes och aioli.



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Aioli är en riktig favorit hos mig funkar till så mycket:)
    Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Ser så gott ut och sötpotatispommes är jag svag för.

    SvaraRadera