söndag 17 mars 2019

Mangocurrysås

Monday it is, do this we must. Synd bara att bilen är översnöad och att jag glömde sätta i motorvärmaren igår... Aja.

Jag fick en burk med den här goda såsen som jag serverade till kycklingpinnar till lunch en ledig dag under sportlovet. Tack Erica!


Mangocurrysås

2-4 port

120-150 g fryst, tinad mango
1/2-1 msk flytande honung
(1/2 tsk sambal oelek eller shiracha, valfritt om man vill ha såsen het)
1 tsk curry
1 tsk tomatpuré
ca 1 dl creme fraiche
1/2 - 1 msk majonnäs
1/4 tsk salt
några varv med pepparkvarnen

1. Mixa mango, honung, (sambal eller shiracha ) curry och tomatpuré med stavmixer till en slät sås.

2. Blanda ner creme fraiche och majonnäs.

3. Smaka av med salt och peppar.

4. Låt mogna en 1/2 timme i kylen för mera smak.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: