Monday it is, do this we must. Synd bara att bilen är översnöad och att jag glömde sätta i motorvärmaren igår... Aja.
Jag fick en burk med den här goda såsen som jag serverade till kycklingpinnar till lunch en ledig dag under sportlovet. Tack Erica!
Mangocurrysås
2-4 port
120-150 g fryst, tinad mango
1/2-1 msk flytande honung
(1/2 tsk sambal oelek eller shiracha, valfritt om man vill ha såsen het)
1 tsk curry
1 tsk tomatpuré
ca 1 dl creme fraiche
1/2 - 1 msk majonnäs
1/4 tsk salt
några varv med pepparkvarnen
1. Mixa mango, honung, (sambal eller shiracha ) curry och tomatpuré med stavmixer till en slät sås.
2. Blanda ner creme fraiche och majonnäs.
3. Smaka av med salt och peppar.
4. Låt mogna en 1/2 timme i kylen för mera smak.
-Mama Skogly ♥
Mums, så fräscht och gott!
SvaraRaderaJa, mums!Ha en fin dag!
Radera