En krämig nudelwok serverades till middag en dag här.
Gräddig nudelwok
1 fläskfilé
sweet chili
japanks soja
salt och peppar
grillkrydda
1 gul lök
1 röd paprika
1 gul paprika
1 knippe broccoli
1 vitlöksklyfta
1 tsk soja
1 köttbuljongtärning
2,5 dl grädde
4 paket nudlar med biffsmak
1. Putsa och skär filén i mindre bitar. Fräs i smör med salt och peppar, japansk soja, sweet chili samt grillkrydda. Lägg åt sidan.
2. Hacka löken och paprikan och fräs i smör. I med riven vitlök.
3. I med köttet och slå över grädden.
4. Krydda med buljongtärning, grillkrydda och soja. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka nudlarna enligt anvisning och slå av spadet. Rör ner i grytan.
-Mama Skogly ♥
Så gott!
SvaraRadera:)
Radera