I senaste Smakboxen följde det med en finfin chokladkaka. Av den lirade jag till dessa puppies. Men jag fattar inte hur chokladen kan se så ljus ut. Den är mörkare i verkligheten...
Vill du starta en prenumeration på Smakbox, använd rabattkoden MAMASKOGLY så får du 50% rabatt på första boxen. Erbjudandet gäller till 26/11.
Chokladdoppad pepparkakssandwich
stora pepparkakshjärtan
gammeldags vaniljglass
Lindts 45% mjölkchoklad
1. Låt glassen tina något. Bred glass på pepparkakshjärta och lägg på ett hjärta som lock. Fina till kanterna med en kniv om glass hamnar utanför. Lägg i frysen en timme.
2. Smält chokladen i mikron.
3. Doppa ena sidan av hjärtat i chokladen och frys dem.
I samarbete med Smakbox.
-Mama Skogly ♥
Så fina de blev! Och goda förstås :)
SvaraRaderaTusen tack! <3
Radera