onsdag 27 november 2019

Fyllda frallor med skinka och ost

Favorit i repris! En middag som går snabbt att förbereda och som är väldigt god. Den uppskattas av de flesta. Ett tips är att göra krutonger av brödet man gröper ur, genom att riva i lagom stora bitar och steka i smör med salt och peppar tills de blir gyllenbruna.


Fyllda frallor med skinka och ost

ca 4 portioner

8 frallor
4 ägg
4 dl grädde
italiensk salladskrydda
pizzakrydda
örtsalt och peppar
180 g strimlad rökt skinka
riven ost, gärna hälften västerbottensost

1. Skär av locket av frallorna och gröp ur dem. Lägg i skinka och ost.

2. Blanda ägg, grädde och salladskrydda. Salta och peppra. Vispa ihop och slå blandningen i frallorna.

3. Toppa med mer riven ost och på med locket. Slå in frallorna i folie.

4.In i ugnen på 200 grader i ca 35 minuter. Servera med en god sallad.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det var länge sedan jag gjorde fyllda bröd, men det är ju så gott. Tack för påminnelsen!

    SvaraRadera