onsdag 8 april 2020

Pizza med bresaola, tryffelmajonnäs, ruccola och pinjenötter

Dag 6 med feber. Man börjar tröttna på det här. Ni förstår ju själva att någon matlagning är det inte tal om, så nu lever jag på gamla, förberedda blogginlägg.

Det här var inte äckligt alls om jag säger så. Älskar ju carpaccio och det är ju precis vad det här är. Fast på en botten av pizza. Briljant om jag får säga det själv. Fredagsmys som går snabbt att tillaga och blir otroligt gott.

Ha en glad påsk och ta hand om varandra!


Pizza med bresaola, tryffelmajonnäs, ruccola och pinjenötter

2 st

2 naanbröd original
chilisås (den milda)
ost

Topping:
bresaola
Hellmann's majonnäs + några droppar tryffelolja efter smak
ruccola
parmesan
pinjenötter
balsamicokräm
svartpeppar

1. Bred chilisås på naanbröden. På med ost och in i ugnen i 200 grader i ca 14 minuter. Låt svalna något.

2. Blanda majonnäs med tryffelolja.

3. Lägg på ruccola, bresaola, ringla över tryffelmajonnäs, balsamicokräm, hyvla över parmesan och på med pinjenötter. Avsluta med några varv av svartpeppar.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: