onsdag 27 maj 2020

Sallad med halloumi och granatäpple

Ett himlarnsch gott, salt och fräscht tillbehör till grillat. Vi käkade den här till grillat kött, marinerade och grillade jätteräkor, pommes och grönpepparsås.


Sallad med halloumi och granatäpple

ruccolasallad
1 st avokado
olivolja
balsamvinäger
salt
1 pkt Fontana Halloumi Original
granatäpplekärnor

1. Skölj ruccola och lägg på fat. Halvera en avokado och skär köttet i mindre bitar. Fördela avokadon över ruccolan. Häll över olivolja och balsamvinäger och salta en aning.

2. Skölj ruccola och lägg på fat. Halvera en avokado ta bort kärnan och skär frukten i mindre bitar. Fördela avokadon över ruccolasalladen.

3. Häll över olivolja och balsamvinäger och salta en aning. Skär halloumin i skivor och stek i smör eller olja. Lägg osten på salladen och avsluta med att strö över några granatäpplekärnor.

Recept från Fontana.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: