söndag 3 maj 2020

Snabblagad efterrätt - Hallonoffee pie i glas

När vi hade arbetslagsfest hos Lotta, för vad som känns som lääänge sen, bjöd hon på den här efterrätten. Banoffee pie men med hallon instället för banan. Supergod, lättlagad och går utmärkt att förbereda. Den här är glutenfri, gjord på glutenfria chokladkakor, men önskar man inte glutenfritt kan man ta valfria kakor, t ex Maryland cookies. Och köp nu den KARAMELLISERADE mjölken, inte den kondenserade...


Snabblagad efterrätt - Hallonoffee pie i glas

6 port

1 pkt chokladkakor, glutenfria 150 g
1 burk karamelliserad mjölk
3 dl grädde
hallon (spara några till garnering)
kakao

1. Mortla kexen lite halvgrovt sådär. Lägg i botten på sex glas.

2. Fördela den karamelliserade mjölken över.

3. På med hallon.

4. Vispa grädde och klicka över det.

5. Pudra över lite kakao med en tekula och dekorera med hallon. Ställ kallt fram till servering.



-Mama Skogly ♥

1 kommentar: