onsdag 16 september 2020

Fiskgratäng med torsk och räkost

I samarbete med Smakbox och Kavli.

Här kommer ett snabblagat recept på en festlig och god måltid. Den vispar man ihop på cirkus 10 minuter och sen sköter den sig själv i ugnen. Enjoy!


Fiskgratäng med torsk och räkost

1 torskblocck
salt och peppar
1 tub räkost
2 dl grädde
1 msk dill
lite citronsaft
riven västerbottensost

Till garnering:
kräftstjärtar eller räkor

1. Tina ett torskblock. Skär det i centimetertjocka skivor och lägg i en ugnsform. Krydda med örtsalt och peppar-

2. Vispa ihop räkosten med grädden och i med dillen samt citronsaften. Slå det över fisken. På med riven ost.

3. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter eller tills fisken är färdig.

4. Toppa med kräftstjärtar eller räkor.

5. Servera med ris, klyftpotatis eller pressad potatis.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar