I samarbete med Smakbox och Kavli.
Här kommer ett snabblagat recept på en festlig och god måltid. Den vispar man ihop på cirkus 10 minuter och sen sköter den sig själv i ugnen. Enjoy!
Fiskgratäng med torsk och räkost
1 torskblocck
salt och peppar
1 tub räkost
2 dl grädde
1 msk dill
lite citronsaft
riven västerbottensost
Till garnering:
kräftstjärtar eller räkor
1. Tina ett torskblock. Skär det i centimetertjocka skivor och lägg i en ugnsform. Krydda med örtsalt och peppar-
2. Vispa ihop räkosten med grädden och i med dillen samt citronsaften. Slå det över fisken. På med riven ost.
3. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter eller tills fisken är färdig.
4. Toppa med kräftstjärtar eller räkor.
5. Servera med ris, klyftpotatis eller pressad potatis.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar