tisdag 1 december 2020

Tortillapizza med grillad paprikakräm, västerbottensost, parmaskinka och pinjenötter

God morgon från karantänen. En av pojkarna har bekräftad covid så vi är i lockdown mode. Smittskyddsläkaren har inte ringt än så jag vet inte om jag som har (åtminstone haft) antikroppar kommer att få jobba. Ja, det är sannerligen oroliga tider nu. Ta hand om er där ute och håll avstånd!

Den här är snabblagad och funkar som tilltugg i bitar, förrätt, lunch och fredagsmys.


Tortillapizza med grillad paprikakräm, västerbottensost, parmaskinka och pinjenötter

1 burk Zeta grillad paprika
1 creme fracihe
salt
peppar
mjuka tortillabröd
västerbottensost
ruccola
parmaskinka
pinjenötter
balsamicokräm

1. Häll av burken med grillad paprika och mixa paprikan med lite av creme fraichen. Vänd sedan ner resten av creme fraichen och smaka av med salt och peppar.

2. Bred på de mjuka tortillabröden och på med västerbottensost. In i ugnen i 225 grader i ca 5 minuter.

3. Toppa med ruccola, parmaskinka, pinjenötter, ringla balsamicokräm över och avsluta med lite svartpeppar.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: