måndag 3 juli 2017

Västerbottensskagen

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så vidare.


Västerbottensskagen

350 g oskalade räkor
1 dl västerbottensost
1 grönt äpple
2 dl creme fracihe
2-3 msk hackad dill
1 strimlad salladslök
en liten klick senap
salt och vitpeppar efter smak

Riv osten och skala räkorna. Skala, kärna ur och skär äpplet i mindre. Blanda ihop allt i en stor skål. Vänd ner creme fracihe och smaka av med dill, salladslök, senap, salt och peppar.



-Mama Skogly ♥

8 kommentarer:

  1. Tack för receptet. Låter otroligt gott! ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. o m g, så jivulskt gott och proppat med kalorier.
      Ska provas!

      Radera
    2. Jajamen! Så jobbbar jag. Hoppas det smakar!

      Radera
  2. KAN man ta nåt annat än äpple? Eller kanske hoppa över.... Allergi ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antingen hoppa över eller prova päron om man inte är allergisk mot det!

      Radera
    2. Tack! Ska testa det med päron! ;)

      Radera