måndag 3 juli 2017

Västerbottensskagen

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så vidare.


Västerbottensskagen

350 g oskalade räkor
1 dl västerbottensost
1 grönt äpple
2 dl creme fracihe
2-3 msk hackad dill
1 strimlad salladslök
en liten klick senap
salt och vitpeppar efter smak

Riv osten och skala räkorna. Skala, kärna ur och skär äpplet i mindre. Blanda ihop allt i en stor skål. Vänd ner creme fracihe och smaka av med dill, salladslök, senap, salt och peppar.



-Mama Skogly ♥

10 kommentarer:

  1. Tack för receptet. Låter otroligt gott! ��

    SvaraRadera
  2. KAN man ta nåt annat än äpple? Eller kanske hoppa över.... Allergi ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antingen hoppa över eller prova päron om man inte är allergisk mot det!

      Radera
    2. Tack! Ska testa det med päron! ;)

      Radera